Cele mai frecvente întrebări

Cum pot să fac o comandă?

Este foarte simplu! Adăugați produsele în coş, completați datele necesare ca: email, telefon, adresa de livrare şi apoi alegeți metoda de plată, iar la final dați click pe “ Trimiteți comanda”.

Trebuie să îmi fac cont pe site ca să fac o comandă?

Nu, pentru a înregistra o comanda nu este nevoie să aveți un cont pe site, ci doar să adăugati produsul in coș cumpărături, apăsați finalizare și completați datele necesare pentru a înregistra comanda în câmpul înregistrare. (https://www.edituradio.ro/contul-meu/). Cu toate acestea, noi te sfătuim să iți faci cont şi să te loghezi pe site. În acest mod va fi mai ușor să iți urmărești comanda. Poți de asemenea să vizualizezi și comenzile anterioare.

Cum mă loghez?

Adauga o adresă de mail validă si apasă butonul Autentificare, vei primi o parola pe mail pe care o poti modifica ulterior și creează-ți contul completând datele din câmpurile obligatorii. Odata activat contul, te poţi autentifica pe shop-ul online. Poţi folosi contul pentru a vizualiza istoricul comenzilor şi produsele tale favorite, precum şi pentru a modifica adresa de livrare sau a adauga o nouă adresă. În cazul în care nu te-ai logat, te invităm să o faci acum: https://www.edituradio.ro/contul-meu/)Pentru a fi mai ușor să-ţi urmărești comanda, folosește același e-mail atât pentru contul de logare cât şi pentru înregistrarea comenzilor plasate.

Sunt acceptate și comenzi internaționale?

Comenzile depuse pe www.edituradio.ro pot fi livrate doar în România.

Cum vă pot contacta?

Email: Echipa noastră așteptă să te ajute în legătură cu întrebările sau nelămuririle tale. Răspundem la email-urile primite şi încercam să fim cât mai rapizi cu putință. Putem să-ți oferim cele mai prompte şi utile răspunsuri despre produsele editurii dio. Contactează-ne la contact@edituradio.ro.

Telefon: Poți să ne suni și te vom ajuta cu privire la toate întrebările şi nelămuririle tale. Numărul de telefon este +4 0735 727 700. Ne poți contacta de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00 -18:00, Sâmbătă și Duminică închis.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close