Marijuana, zborul spre iad

25.00lei

Autor: Cătălin Țone
ISBN: 978-606-95517-4-5
Data apariției: în curs de apariție 2022
Colecția: Beletristică
Pagini: 132
Format: 11 x 17 cm

Disponibil pentru precomandă

Această carte-eveniment, pe care eu am sorbit-o pe nerăsuflate, ține cititorul cu sufletul la gură pentru că are toate ingredientele care o pot defini ca fiind o lucrare de succes: descrieri ale unor trăiri intense, situații existențiale la limită, de suflet la gură, un succes final determinant și sentimente unice, fotografiate de autor prin expresii meșteșugite.
 
Prin tumultul cuvintelor și expresiilor folosite în lucrare, Catalin Tone, conduce firul narativ către unele concluzii clare, pornite din experiența lui profesională de excepție, care de fapt se constituie în însuși scopul preventiv al cărții: marijuana este un drog foarte periculos care poate ucide, părinții trebuie să-și țină copii departe de droguri și să-i scoată din chingile morții atunci când ei devin dependenți.
 
Recomand această carte cu toată convingerea pentru că ea reprezintă un alt mod de abordare în lungul și complexul drum al prevenirii consumului de droguri, fiind scrisă de unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu din România și nu numai. Și când specialiștii adevărați vorbesc, toți ceilalți trebuie să tacă, să asculte și să învețe.
 
  Profesor Universitar Doctor
  Colonel (r)  TUDOREL BUTOI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marijuana, zborul spre iad”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping cart

0

No products in the cart.

Hit Enter to search or Esc key to close