Termeni și condiții

Copyright:
Întregul conținut al site-ului (texte, imagini, elemente de grafica web, etc.) – www.edituradio.ro – este integral proprietatea Blue Ivy Solutions SRL este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Blue Ivy Solutions SRL a oricăror elemente enumerate se pedepsește conform legislației în vigoare.

Date personale ale clienților:
Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, prenume, email, telefon, adresă, număr de cărți comandate și titluri, pe durata necesară îndeplinirii comenzii.
Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții și newslettere.
Conform Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, modificată și completată prin Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Blue Ivy Solutions SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le completați. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea produselor comandate către dumneavoastră.
Refuzul dumneavoastră să furnizați aceste date, determină imposibilitatea efectuării comenzii.
Informațiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
Conform Legii 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.
Dacă unele date sunt incorecte sau incomplete, avem rugămintea să le modificați în  „contul meu/adresele mele” sau „detalii cont”. Dacă doriți ștergerea datelor din baza noastra de date, vă rugăm să ne informați pe email sau telefon.
Blue Ivy Solutions SRL garantează confidențialitatea datelor: nu vom furniza nici o informație (nume, adrese, comenzi etc.) la terțe părți cu excepția curierului sau poștei române.
Furnizarea de date false sau incomplete este interzisă atunci când se completeaza o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Limitele accesului la site
Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și lăsa datele personale.
Pentru crearea unui cont nou pe site-ul www.edituradio.ro, clientul este obligat să folosească o adresa de e-mail validă. Ne rezervam dreptul de a suspenda conturile create si de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs.

Dispoziții finale:
Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil incheiat.