Despre noi

Help us Improve our Service

Ușor de comandat

Ușor de returnat

Oameni mulţumiţi

Plată și livrare

Cine suntem?

O echipă  tânără, la început de drum, deşi am luat fiinţă într-o perioadă în care cărţile  nu mai sunt ce au fost odată, copiii nu mai citesc Amintiri din copilărie sau Iarna pe uliţă dintr-o carte cu coperţi  rupte şi îngălbenită de timp ci de pe tableta mamei, totuşi credem că putem să păstrăm  vie sau să cultivăm generaţiilor care vin dragostea pentru cartea în format  clasic.

VIZITAȚI MAGAZINUL VIRTUAL

Ne adresăm unui public vast alcătuit din studenţi, masteranzi, profesori, cercetători, academicieni, tuturor celor pasionaţi de lectură dar şi oamenilor politici şi oamenilor de afaceri, bancherilor şi managerilor, tinerilor şi seniorilor...

Ne dorim să transmitem noilor generaţii bucuria pe care o aveam când găseam cu greu o carte dragă nouă şi stăteam tolăniţi într-un colţ din casa bunicii sau ascunşi prin grădină sub un copac bătrân, răsfoind cu nesaţ cartea plină de viaţă a copilăriei.

Până şi bibliotecă din sufragerie şi-a pierdut farmecul de altădată, are mai puţine rafturi, din ce în ce mai goale, nu mai păstrează în ea cărţi de pe vremea bunicii lăsate moştenire din generaţie în generaţie ca cel mai de preţ lucru, peste care a trecut timpul lăsând urme adânci.

Copii nu mai citesc şi nici nu le mai este cultivată dragostea pentru cărţi, mirosul cernelei unei cărţi proaspăt ieşite din tipar, sau mirosul unei cărţi vechi prăfuită de vreme.

Trăim o epocă în care nu mai avem timp să ne bucurăm de primăvară, de un film, de o carte, de copilărie, o epocă în care domneşte doar stresul, o epocă în care din ce în ce mai mulţi copii au nevoie de psiholog, de aceea ne-am gândit să creăm un blog unde în colaborare cu doamna doctor psiholog/psihoterapeut Gina Costisanu Bianu vi se va răspunde la întrebări de toate genurile, unde vom fi mai aproape de voi cei care aveţi nevoie.

Alături de voi şi cu ajutorul vostru scriitori, cititori de toate vârstele Editura dío va duce mai departe dragostea pentru nemuritoarea carte în format clasic.

„Cărţile sunt cărăuşii civilizaţiei. Fără cărţi, istoria e mută, literatura nu are glas, ştiinţa paralizată, iar gândirea şi meditaţia suspendate.” Barbara Tuchman

Echipa noastra

Nuți Niculina Micu

Tehnoredactor

Florentina Antoniu

Grafician designer

Colaboratori